Advies over Afvallen

Als u aan het afvallen bent, dan is dat een goede stap. Veel vrouwen beginnen weer met afvallen nu het nieuwe jaar is begonnen. Sommige vrouwen volgen een dieet, andere kiezen ervoor om ook meer te gaan sporten. Waar u ook voor kiest, u bent in ieder geval goed bezig. Als u na verloop van tijd uw ideale gewicht heeft bereikt, is het zaak om dit vast te houden.

Gezond eten & bewegen

buikvetBlijf gezond eten, en blijf ervoor zorgen dat u blijft bewegen. Sommige vrouwen hebben echter na het afvallen nog steeds last van plaatselijk vet. Bijvoorbeeld op de buik of heupen. Dit kan vaak lastig weg te krijgen zijn, zonder dat u nog meer af gaat vallen. Een oplossing kan liposuctie of liposculptuur zijn.

Deze chirurgische ingreep zorgt ervoor dat het vet kan worden verwijderd op de lastige plekken. Ideaal dus voor vrouwen die het vet niet weg krijgen op deze plekken met het lijnen.

Nieuwe technieken

Vroeger werd er veel gewerkt met liposuctie. Deze techniek zorgt ervoor dat er veel vet kan worden verwijderd op bepaalde plekken. De nieuwe techniek heet liposculptuur. Dit is eigenlijk een evolutie in de liposuctie wereld. Vet kan op deze manier veel preciezer en nauwkeuriger worden verwijderd op de plekken waar u er last van heeft. Informeer naar de mogelijkheden.

Als u interesse heeft in een liposuctie dan moet u terecht bij een plastisch chirurg. Deze mensen hebben hier ervaring mee, en kunnen u helpen. In eerste instantie zult u vaak eerst op consult gaan bij de chirurg. In dit consult worden de prijzen besproken en wordt gekeken naar de mogelijkheden voor uw lichaam.